VILLA PLAZA

VILLA PLAZA Pizza - Shoarma - Snacks

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1898 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Villa Plaza. Meer weten? Ontdek meer

21 jun 2022 om 18:56 Snelle service lekker eten
5 jun 2022 om 18:44 Topii
1 jun 2022 om 4:42 Niet bestellen. Geven niet veel om de klant zijn eten
22 mei 2022 om 22:01 Bestelling was niet juist, gebeld en moest de geleverde pizza terug geven, en toen vertrokken ze weer om vervolgens een half uur later met de juiste opgewarmde pizza terug te komen( die ws al eerst bij een ander was geweest)
21 mei 2022 om 23:10 Kwaliteit eten erg achteruit gegaan. Friet van de kapsalon slap en vreemde smaak aan de kapsalon. Dit was voorheen nooit.
13 mei 2022 om 19:53 Het vlees was te vet en de knoflooksaus was bedorven, we hebben alles weg kunnen gooien. We hebben wel eens eerder besteld toen was het altijd goed maar nu is het niet te eten. De kwaliteit is achteruit gegaan. Wij bestellen hier niet meer.
30 apr 2022 om 19:48 Altijd goed en lekker snel. Van dit eten moet je niet te veel verwachten en gewoon genieten. Top tent met zeker geen Michelin ster maar prima eten.
17 apr 2022 om 8:44 Ik heb gisteren besteld En ik ben de nacht gewoon ziek geworden door het eten. Dit is geen normale buikgriep of iets. Was er goed ziek van. Dus nooit meer!! Vroeger waren ze beter. Frikandel vergeten. En friet was slap en koud. Jammer
11 apr 2022 om 21:02 Snelle bezorging en het eten was heerlijk.
11 apr 2022 om 11:55 Helaas, vond het wederom niet zo van een goede kwaliteit. Friet was slap. Shoarma is vlees met iets van geperst vlees erdoorheen, niet lekker en ook niet vers van de grill. Pita zat onder de zwarte kruimels en was wit! Snacks waren goed.